zaterdag 22 september 2012

Boris heeft kaak ontsteking

Onze lieve Boris heeft kaakontsteking .

Hij liep al even met een dikke wang en de ene dag was het erger dan de andere. Dus wij met hem naar de dierenarts, daar komt hij de laatste tijd steeds vaker ,hij heeft al 6 jaar last van rode plekken, haaruitval, koorts etc  daar heeft hij prednison voor , ze kunnen na veel onderzoeken niet iets vinden waarschijnlijk is het een immuum ziekte. Soms is hij hele dagen sloom en ziek en er zijn dagen bij dat hij heerlijk vrolijk en speels is. Zonder prednison is hij elke dag ziek en beroerd.
Maar nu zei de dierenarts dat hij kaakontsteking heeft, wij weer naar huis met de nodige medicijnen, nu hopen dat het aanslaat. Anders mag hij weer terug voor foto's om te kijken of er soms een kies is ontstoken, deze zou er dan uit moeten.

Pepper houd Boris gezelschap in zijn hondenbak. Pepper moet wel veel alleen spelen deze dagen want Boris vind het niet zo leuk. Dus we houden ze soms even uit elkaar.

Hier nog een paar leuke foto's van Pepper, hij kan soms zo maf slapen. Heerlijk om te zien.




Fijn weekend.

Groetjes Jolanda

3 opmerkingen:

  1. Arme Boris, ook honden kunnen dan veel pijn hebben, hopelijk slaat de kuur goed aan zodat hij snel weer met Pepper kan spelen.

    Fijne dag!!
    ♥Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ooh wat zielig! de hond van mijn dochter had het ook uiteindelijk is de kies getrokken en was ze gelijk daarna weer helemaal opgeknapt.
    Hopelijk ook bij Boris
    fijne dag
    Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Balen zeg, als je hondje wat mankeert. Hopen dat hij nu opgeknapt is zo zoetjes aan!!
    Groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen